vineri, 9 martie 2012

Yves Rocher Haul

Salut fetelor.

Sper ca ati avut parte de o zi frumoasa ieri :)

Astazi nu am avut timp sa fac o postare mai complexa, asa ca m-am hotarat sa va arat prima mea comanda la Yves Rocher. In special am vrut sa pun poze cu gentutele in dungi, primite cadou de clientii noi.


Am comandat gelul de dus cu boabe de cafea si gelul cu flori de bumbac (amandoua miroasa foarte bine). Fiindca am facut comanda telefonic, doamna care mi-a preluat apelul mi-a facut o oferta astfel incat cu 32 de lei am primit cele trei geluri de dus plus un sapun lichid.

Gratuit se primesc cele 3 genti, un rimel, o mini crema de fata (15 ml - nu apare in poza fiindca i-am dat-o deja mamei). Taxele de transport le suporta Yves Rocher.

Gentile sunt foarte frumoase in realitate, foarte rezistente, dintr-un material impermeabil si foarte incapatoare. In portfard mi-au incaput toate "prostioarele"care le tin mereu cu mine in geanta.
Rimelul nu m-a impresionat cu nimic. Raman in continuare fidela Maybelline Colossal si The Falsies.

Imi place faptul ca primesti multe cadouri la o comanda de o suma atat de mica. Desi recunosc, la inceput m-am indoit de calitatea produselor YR, tocmai pentru faptul ca ofereau atatea cadouri. Aveam impresia ca ofera atatea avantaje pentru a compensa calitatea produselor, insa in timp mi-am mai schimbat aceasta parere.
De gelurile de dus sunt foarte multumita, au un miros foarte placut si care persista timp indelungat. 

Voi ce produse Yves Rocher folositi? Ce mi-ati recomanda sa mai incerc de la ei?

Kiss ya 


5 comentarii:

  1. Buna, si eu am comandat niste chestiute sa primesc gentile si imi plac si mie mult, chiar am scris si pe blogul meu de ele. din ce am mai incercat eu, ti-as recomanda crema de maini cu arnica si demachiantul bifazic cu albastrele si balsamuri de buze. sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demachiantul bifazic am fost pe punctul de a-l cumpara, dar m-am razgandit in ultimul moment pentru ca nu am folosit niciodata un astfel de demachiant. Dar s-ar putea ca la urmatoarea comanda sa-l cumpar. Imi place sa testez produse noi. Iti multumesc pentru recomandari. Si ai un blog tare dragut. Te pup

      Ștergere
  2. imi plac tare mult gentutele! foarte fancy!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super oferta:si gentutele si cadouase si transport.Super!Sa te bucuri de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna, ai putea sa imi trimiti pe mail parvan.claudia@yahoo.com
    nr ofertei pt a primi aceste genti?ms mult astept mesaj

    RăspundețiȘtergere