vineri, 27 ianuarie 2012

Review La Roche Posay gel demachiant

Acum cateva zile va spuneam ca folosesc foarte multe dermatocosmetice si ca firma mea preferata este La Roche Posay.
In rutina mea zilnica folosesc doua produse demachiante: dimineata gelul demachiant fiziologic La Roche Posay (atunci cand pe fata nu am nici un machiaj), iar seara sau ori de cate ori trebuie sa indepartez machiajul folosesc lotiune micelara. Nu stiu de ce, dar nu suport idea de a-mi demachia tenul (cand am machiaj aplicat) cu lapte demachiant sau cu orice alt tip de produs care nu e lichid.De aceea folosesc doua tipuri de demachiante. Si acum sa va vorbesc despre Gelul LRP
Ce spun ei:
Putere mare de demachiare cu ph fiziologic.Agentii de curatare selectionati pentru o toleranta optima.Fara sapun, fara alcool , fara coloranti. Demachiere delicata pentru pielea sensibila, normala si mixta.


La Roche Posay- Gel demachiant fiziologic, 200 ml
Ce spun eu:

Pro: - ofera o curatare delicata, are o formula atat de fina, blanda, incat e o placere sa-l folosesti :)
        - potrivit tenului normal, mixt. Nu este recomandat tenului cu tendinte de uscare, deoarece accentueaza aceasta uscare.
        - raport calitate pret: excelent 
        - ambalajul este foarte igienic, este dotat cu pompita pentru dozarea produsului, astfel incat nu se aduna bacterii (un plus pentru cele cu tenul sensibil)
        - lasa pielea foarte foarte catifelata

Contra: - are un oarecare parfum subtil. Pentru mine nu este nici o problema, deoarece am tenul normal, fara urme de sensibilitate. Insa ar putea fii o problema pentru fetele care sunt mai sensibile sau cu piele intoleranta (au si lapte demachiant din gama Toleriene, care este special destinat celor cu piele intoleranta, insa nu l-am incercat, nu-mi pot da cu parerea)
             - poate pretul putin mai ridicat - aprox 52 lei (depinde de farmacie, insa in farmaciile online il gasiti si la 43 de lei :)
             - cand produsul era pe sfarsit, pompita nu mai facea fata si mi-a ramas aproximativ 2 cm de produs in tub. M-am chinuit putin sa-l scot afara

Cam asa arata tubul meu :)

Deja sunt la al doilea tub si ma bucur foarte mult ca pielea mea inca nu s-a obisnuit cu el, pentru ca sincer nu as stii cu ce sa-l inlocuiesc o perioada. De obicei alternez produsele: un tub de la o firma, urmatorul tub de la o alta firma (tot dermatocosmetica bineinteles). Fac acest lucru pentru a nu-i da voie tenului meu sa se obisnuiasca cu ingredientele unui produs si sa nu mai reactioneze pozitiv cand il aplic.
Poate vi se pare pretul putin ridicat, dar merita din plin fiecare banut, mai ales ca tine destul de mult timp. Pe mine m-a tinut aproximativ 3 luni (si il folosesc in fiecare zi)

Voi ce produse folositi pentru demachierea tenului?

kiss ya

2 comentarii:

  1. ma bucur foarte mult ca am aflat o parere pro pentru acest gel ,imi doresc sa mi-l achizitionez si eu ,si nu eram sigura daca sa imi cumpar sau nu,acum sunt sigura :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-l recomand cu caldura. Eu sunt foarte multumita de el. Sunt sigura ca nu o sa te dezamageasca. Te pup

      Ștergere