miercuri, 25 ianuarie 2012

Review Elf gel eyeliner

Firma ELF am descoperit-o de aproximativ 5 luni ,din intamplare, iar in prima comanda se regasea si Elf gel eyeliner Black. L-am cumparat din curiozitate, auzisem multe lucruri bune despre el.
Momentan am 4 culori: black, punk purple, coffee si teal tease. Toate 4 sunt niste culori superbe, desi de punk purple nu sunt chiar asa multumita cum sunt de celelalte.


Ce spun ei:
Creaza linii fine, definite si precise. Nu se intinde, nu curge si rezista in contact cu apa; se pastreaza timp indelungat chiar si in contact cu transpiratia, lacrimile si ploaia!

Ce spun eu:
Chiar face ceea ce spune. Eu sunt foarte multumita de ele
Pro:- culorile sunt foarte pigmentate si intense
       - sunt foarte rezistente, chiar si la apa, ploaie, lacrimi
       - se aplica foarte usor, chiar si cu pensula din dotare
       - cantitate mare: 4 g 
       - in pachet este inclus si o mica pensula ( aprox. 5 cm) pe care eu o gasesc foarte utila
       - raport calitate pret: excelent (18 lei)
Contra: - deoarece sunt foarte rezistente sunt si foarte greu de demachiat, ceea ce nu este un lucru prea bun. Nu este bine sa bruscam/ frecam prea mult pielea din jurul ochilor. Aceasta este foarte sensibila si se rideaza cel mai repede
              - daca nu sunt depozitate corespunzator se usuca repede (acest lucru este valabil pt toate gel eyelinerele)

Dupa cum vedeti negrul l-am folosit cel mai mult. Il am de 5 luni si il folosesc aproape zilnic. Si nu am consumat nici macar jumatate. 
 Cel albastru a venit cu mai putin produs in el, nu stiu de ce. Este aproape jumatate din cantitatea normala, dar nu am gasit nici o urma ca ar fi fost folosit, de aceea nu l-am returnat.

Si pentru ca va spuneam la inceput ca nu sunt foarte multumita de punk purple, acum va voi explica si de ce. Are o consistenta mult prea moale, semana mai bine cu un creion de ochi, se intinde foarte usor pe pleoapa( chiar se aduna in mici pliuri daca nu astepti suficient de mult pana se usuca) si culoare este total diferita fata de cea de pe site. Seamana mai degraba cu nuanta purple, movul acela mai inchis.

Cu siguranta voi mai comanda nuantele black si coffee pe care le folosesc destul de des. Teal tease il folosesc doar la machiaje mai colorate, vara. In schimb punk purple nu il voi mai comanda in nici un caz. Intentionez sa achizitionez si alte nunate, printre care si gunmetal. Cu siguranta v-a urma un update al acestui review, pentru a putea posta un swatch si cu noile nuante

Un mic "truc": depozitati cutiutele cu eyeliner cu capul in jos. Astfel uleiurile continute se vor repartiza in tot produsul si acesta isi va pastra consistenta mai mult timp, fara sa se usuce.

Sper ca v-a placut review-ul. Voi ati folosit produse ELF? Ce parere aveti despre ele?

kiss ya

P.S. apasati pe poza pentru a o mari


12 comentarii:

  1. Eu am doar unul sigur, cel negru, insa mi s-a uscat imediat dupa ce l-am deschis... :(
    Nu o sa-mi mai comand, insa as incerca si de la alta firma...

    Sa le folosesti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi. Am incercat si de la alta firma. De la Stila. Dar nu-mi prea place.. Sunt mai multumita de cele de la Elf :)

      Ștergere
    2. Cel de la Mac este laudat peste tot :).

      Ștergere
    3. Asa este Iulia.Am auzit numai lucruri bune despre produsele lor in general. Sper ca la vara cand ajung in Belgia sa-mi fac timp si de magazinul lor. Am in wishlist cateva produse pe care mi le doresc de la MAC :)

      Ștergere
  2. Daca nu esti asa multumita de cel mov, nu ai fi interesanta sa il vinzi?? Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da.. Chiar ma gandeam sa fac un mini blog sale. Am observat ca am multe produse de care nici nu m-am atins. Scrie-mi te rog un mail la my_beauty_land@yahoo.com Vb mai multe acolo :)

      Ștergere
  3. Buna! Ce produse mai ai pe care nu le folosesti si ai vrea sa le vinzi?:) m-ar interesa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa postez zilele astea( cel mai probabil luni pt ca sunt in sesiune ) poze cu produsele si pretul lor. Poti sa te abonezi daca vrei si primesti mail cand voi face postarea :)

      Ștergere
  4. mi-a placut descrierea ta pt tusul negru,daca e asa de rezistent l-as cumpara si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc pentru aprecieri. Produsele elf pot fii comandate de pe situl http://www.eyeslipsface.com.ro/

      Ștergere
  5. Ai idee cumva ce poti sa faci in cazul in care produsul a inceput sa se cam usuce?Il am de aproximativ 7 luni dar nu l-am folosit asa des si parca nu-mi vine sa-l arunc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti pune putina crema hidratanta si sa asezi produsul in "picioare"astfel incat crema sa intre in tot gel eyeliner-ul

      Ștergere