luni, 30 ianuarie 2012

Pensule machiaj & Lotiune pentru curatat pensule ELF

Salut fetelor.
Ieri va povesteam despre modul in care imi tin organizate produsele cosmetice si pensulele de machiaj. Asa ca m-am gandit pentru astazi sa va prezint o parte din pensulele mele : cele de la ELF
Am 3 pensule de la ei(gama studio): pensula FAN, pensula STIPPLE si pensula pentru pudra FLAT TOP.


Sunt niste pensule foarte moi, foarte fine. Exact ce cautam eu. Prima data mi-am luat pensula Fan pentru a sterge excesul de pudra. Prima reactie nu a fost una pozititva din cauza faptului ca este foarte subtirica, cu putine fire (nici nu are nevoie de mai multe pentru ca o utilizam la a elimina machiajul in exces, nu in a-l aplica). Apoi cand am utilizat-o prima data mi-am schimbat parerea si m-am hotarat sa-mi comand si altele. Am ales pensula Stipple pentru ca doream o pensula fina pentru aplicarea fondului de ten. Pensula care o aveam inainte ( Oriflame) mi se parea putin cam rigida, aveam impresia ca "zgarie"

Ce imi place:
                - sunt foarte soft, foarte blande cu tenul si se muleaza perfect pe fata (foarte utila atunci cand vrem sa facem conturul fetei -Flat Top)
                - au un design profesional
                - perii din taklon sunt antibacterieni astfel incat ne ofera un plus de igiena
                - Stipple este extraordinara in aplicarea fondului de ten. Am nevoie doar de o "pompita" de produs si reusesc sa acopar si fata si gatul. Ca si comparatie: cu cea de la Oriflame foloseam 2 pompite. Deci facem si economie :)
               - aplica produs exact cat trebe ( unele pensule au tendinta de a lua prea mult produs. Astfel se face risipa si majoritatea produsului ramane intre perii pensulelor. Dar in acest caz nu este vorba de asa ceva)

Ce nu-mi place: 
                - as fi vrut ca Flat Top sa fie putin mai rigida, pentru o aplicare mai precisa( eu o folosesc si pentru blush), dar in cazul in care facem conturul fetei e perfecta. Nu le pot avea pe amandoua, nu? :))
               - Stipple are putini peri, as fii vrut sa fie putin mai deasa, sa termin mai repede procedeul de aplicare a fondului de ten ( mda, stiu. Nu sunt cea mai rabdatoare persoana. La mine totul e pe fuga ;))

Per ansamblu sunt foooarte multumita de pensule, sunt soft, aplica atata produs cat trebe (nu se risipeste fond de ten, pudra, blush, etc)
Deocamdata le am doar cele pentru fata si in curand vreau sa mi le achizitionez si cele pentru ochi, pentru ca cele pe care le am acum le consider cele mai bune pensule din colectia mea :)
Recomand 

Si pentru ca tot vorbeam de pensule as vrea sa fac un review si la Lotiunea de curatat ELF

Forma de prezentare: flacon de 150 ml , cu pompita

Ce imi place:
                - are un miros placut
               - curata destul de bine ( veti vedea in urmatoarele poze)
               - nu este necesar mult produs pentru a curata o pensula 
               - are o pompita, ceea ce face aplicarea produsului foarte usoara

Ce nu-mi place:
               - dupa curatare, pensulele raman putin cam uleioase

Acum o sa las pozele sa vorbeasca
( In prima poza este pensula Stipple murdara de fond de ten)


Pentru a curata pensula folosesc 2 dischete demachiante. La inceput obisnuiam sa aplic Lotiunea pe discheta si sa sterg usor pensula. Fiindca nu eram prea multumita de rezultate, am incercat sa aplic produsul direct pe pensula. Uitati ce a iesit :


Si la final, dupa ce am folosit cele 2 dischete, pensula arata asa


Diferenta dintre prima poza (pensula murdara) si ultima (pensula curata) este evidenta. Eu sunt multumita de aceasta Lotiune, dar prefer sa curat pensulele imediat dupa ce am terminat de aplicat machiajul, pentru a le permite sa se usuce pana la a doua utilizare (de obicei in ziua urmatoare). Daca as curata pensulele inainte de a-mi aplica machiajul, din cauza faptului ca se formeaza o pelicula uleioasa pe perii pensulei, machiajul nu este aplicat foarte bine (apar dare, nu se aplica uniform, etc)

Eu va recomand atat pensulele cat si Lotiunea zilnica de curatare

Sper ca v-a placut review-ul de astazi si nu uitati sa va inscrieti la giveaway

Voi ce tip de pensule folositi si de unde le cumparati? Va rog sa-mi lasati comment pentru ca eu sunt intr-o continua cautare de pensule de machiaj ( le ador )

kiss ya 


2 comentarii:

  1. Eu folosesc tot pensule de la ELF pt machiaj, sunt foarte, foarte bune.
    Mai am si pensule Avon si Oriflame, dar nu se compara cu ELF.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la elf este foarte buna si pensula kabuki, eu o am de 2 zile si deja o iubesc este foarte fina. Am si eu pensula plata si lotiunea de curatat pensule si sunt foarte multumita de ele. Si eu imi curat pensulele imediat dupa folosire pentru a avea timp sa se usuce.

    RăspundețiȘtergere