vineri, 17 august 2012

Pink Box August

Salut fetelor.

Tocmai a sunat curierul. Mi-a sosit cutiuta Pink Box de august. Daca de cutia din iulie am fost multumita, de cea din august am fost... foarte incantata :)
Mi se pare ca luna aceasta a fost mai bine gandita, pentru nevoile fiecaruia.

Cutia si-a schimbat si designul ( nu stiu daca este valabil doar luna aceasta sau este definitiv)


Am fost foarte nerabdatoare sa vad continutul cutiei, dar am asteptat cuminte pana s-au incarcat bateriile la aparatul foto, pentru a putea deschide cutia impreuna cu voi :)
Ce am gasit in cutie?


Mascara Avon superDrama. Ma tenta aceasta mascara de cand am vazut catalogul si m-am bucurat cand am gasit-o in cutie, dar m-a dezamagit foarte tare. Nu-mi place deloc: imi lipeste foarte tare genele :(


De la Eucerin am primit doua produse. 
Unul full size: lotiunea micelara 3 in 1. Cat de curand intra in teste :) Momentan testez La Roche Posay. Dar eu sunt mare fana a lotiunilor micelare, asadar este bine venita cea de la Eucerin


Si un produs travel size: crema de maini. Am fost foarte foarte incantata de acest produs. Daca era full size nu ma bucuram asa mult ;)) Imi doream o crema de maini micuta, pe care sa o pot lua tot timpul cu mine, in geanta.


Plasturii Urgo. Sincer, am fost putin dezamagita de acest produs. As fi preferat alt produs Urgo. Au o gama variata de produse. Sau macar plasturi transparenti, gata taiati. (ca cei pe care ii gasim la Lidl. Ii recomand. Si costa doar 6 lei)


Ultimul produs este unul mini (5 ml) si este o crema de noapte de la Bruno Vassari. Si acest produs mi-a placut foarte mult si va urma in curand un review.


Cei de la Pink Box au observat ca ne place sa folosim cutia pentru a organiza diverse lucruri, astfel incat s-au gandit la noi si au pus in colet 4 "bulinute"pentru a eticheta cutiile.

Daca doritti sa cititi mai multe informatii despre produse -> click pe poza :)

Per ansamblu, sunt foarte incantata de Pink Box de august, desi as fi preferat un alt produs Urgo. Chiar imi doream sa testez produsele lor.

Va tenteaza sa o cumparati? Daca da, mai aveti o sansa. Urmatoarea livrare se face in data de 29.

kiss ya

12 comentarii:

  1. Parca ma tenteaza si pe mine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu dupa ce am citit pe pagina lor de facebook ca vor avea produse eucerin si bruno vassari, m-am hotarat sa comand :)

      Ștergere
  2. mai bine ca nu am dat comanda...dezamagitor pink boxul de luna aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de gusturile fiecaruia. Mie mi se pare mai bun decat cel din luna iulie :)

      Ștergere
    2. si mie mi se pare mai bun decat in iulie, e si prima comanda si per total sunt multumita:), abia astept sa le folosesc, eram speriatat totuis ca am primit o crem ad emaini pt ca am o groaza, dar ideea ta de a o purta in poseta e foarte buna, asa ca sunt multumita:D

      Ștergere
    3. Sa le folosesti cu placere :* Si eu de abia astept sa incep sa le folosesc. Mai astept putin, sa termin stocul actual :)

      Ștergere
  3. De data asta imi place ce au inclus in cutie, poate si pt ca eu una nici n-am apucat sa testez vreun produs Eucerin sau B.V. In plus, rimelul, plasturii si bulinutele sunt fiecare folositoare... Da, deci luna aceasta mi se pare o oferta buna! :) Sa le folosesti cu placere!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi :* De la Eucerin folosesc un sampon si imi place mult. De Bruno Vassari eram chiar curioasa, iar bulinutele mi se par foarte dragute si utile. In schimb, rimelul m-a dezamagit foarte tare. Si plasturii sunt ok. La un moment dat, fiecare dintre noi, are nevoie de ei. Doar ca ii prefer pe cei transparenti si rezistenti la apa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam daca sa imi comand sau nu pink boxul, dar merita cand am vazut ca sunt 2 produse Eucerin. Am o crema hidratanta de la ei, Aquaporin, si este geniala.
    Bruno Vassari- este cam nesemnificativ miniul de 5 ml (oricat de professional ar fi gama).

    Let's see:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Eucerin sunt chiar bune. Merita incercate. De mini produsul Bruno Vassari m-am bucurat pentru ca sunt in cautarea unei creme de noapte pentru tenul normal. Desi mostra nu ma va tine mai mult de o saptamana, voi putea totusi sa-mi dau seama daca produsul imi prieste sau nu :)

      Ștergere
  6. mie mascara mi se pare extraordinar de bun..pana in momentul de fata l-a intrecut pe supershock ( cel din urma e bun dupa cateva utilizari; la inceput nu mi se pare ok ).cu produsele de la eucerin nu ma prea impac; cred k am facut o alegere buna k nu am comandat pink box ul d luna august fiindk oricum nu castigam si apa de toaleta slip into :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine, in general, nu ma prea tenteaza mascara de la Avon. Am avut o perioada in care Supershock era preferatul meu, dar de cand am descoperit The Falsies de la Maybelline, am uitat de mascara Avon :)

      Ștergere