miercuri, 18 iulie 2012

My first Pink Box - Iulie

Salut fetelor.

Ieri am primit coletul de la Pink Box. A fost prima mea comanda la ei si am ramas placut impresionata. Mi se pare ca cei de la Pink Box sunt cei mai bine pusi la punct si atenti la detalii, in comparatie cu celelalte cutii/pachete care au fost pe piata pana acum. Pink Box seamana cel mai mult cu Beauty Box-urile de afara, ca aspect, atentia pentru detalii, dar ca orice proiect nou inceput, mai sunt unele aspecte la care mi-ar placea sa mai lucreze. Toate acestea necesita timp si tind sa cred ca Pink Box va rezista pe aceasta piata. Daca nu ma insel toate celelalte pachetele/ cutiute sau cum s-au mai numit, au disparut, nu?

Imi pare rau ca nu am putut sa va arat de ieri ce am primit, dar am avut probleme cu conexiunea la internet. 
Am comandat cutia duminica si marti deja a fost la mine :x
Coletele se livreaza in data de 15 si 29, in fiecare luna. Asadar daca va place continutul Pink Box, mai aveti o sansa sa comandati.





Mi-a placut foarte mult ca sunt atenti la fiecare detaliu, cutia este din carton dur si o pot folosi la altceva ulterior, exista cartonase cu descrierea fiecarui produs si toate legate cu o fundita.

Continutul Pink Box:


Creion Nyx, nuanta Tangerine -  produs Full Size


Servetele antibacteriene Touch - produs mini size (10 buc)


Crema de plaja (fata si corp) SPF 30. Se gaseste in magazinele Marionnaud. Produs full size. 200 ml
Laptele de plaja a picat la fix :)) deoarece peste doua saptamani plec in Croatia si singura mea crema de plaja era Avene 50+, pe care planuiesc sa o folosesc doar in primele 2 zile. Apoi vreau sa pun un factor mai mic pentru a ma bronza cat de cat :)


Am pus si o poza cu ingredientele:


Mario Badescu - face scrub. Produs mini size
Prima data cand am vazut crema de la Mario Badescu, am fost putin dezamagita. Am crezut ca este o crema pentru ten cu probleme, deoarece stiam ca multe dintre mostrele oferite pe piata erau destinate acestei categorii. Insa cand am observat ca este un scrub pentru orice tip de ten, m-am bucurat foarte mult ca pot testa si eu produsele Mario Badescu. A fost o surpriza placuta.



Crema depilatoare Veet cu lapte de lotus si parfum de iasomie. Produs Full size
Nu prea folosesc crema depilatoare, obisnuiesc sa ma epilez cu zahar sau cu ceara. 
Dar cu siguranta se va ivi o "urgenta" candva si voi avea nevoie de crema Veet :)



Cum am spus la inceputul postarii, m-am bucurat cand am vazut cat de calitativa este cutia Pink Box, astfel incat m-am gandit sa o folosesc pentru a-mi organiza o parte din bijuterii :)




Mi-a placut foarte mult Pink Box de iulie si daca continua pe acest drum, cu siguranta voi deveni o clienta fidela a acestui concept.
Pana acum nu am mai comandat nici o astfel de cutie/ pachet sau orice alta denumire au mai avut celelalte, deoarece nu ma atrageau deloc acele mostre care se ofereau. 
Sincer, am ramas foarte dezamagita de Lulubox, care s-a anuntat cu surle si trambite si s-a dovedit a fi un mare esec. Parerea mea. Nu as da 60 lei pe niste mostre pe care oricum le primesc gratuit ori de cate ori imi fac cumparaturile in Sephora sau Douglas
In schimb Pink Box m-a facut sa-mi doresc si cutia de august :)

Voi ce parere aveti despre acest concept?

kiss ya

11 comentarii:

  1. Miru, lotiunea de corp are foarte mult alcool, ai grija cu ea!
    Voiam sa te rog daca ai cumva drum prin Sephora sa imi iei o baza de machiaj ca e la reduceri, e 25 de lei si apoi sa mi-o trimiti. Ti-as fi recunoscatorare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca lotiunea de plaja nu sta bine la capitolul ingrediente. Din pacate, sunt putine care au ingrediente cat de cat ok.

      Cred ca vineri merg in Sephora. Daca gasesc iti iau cu cea mai mare placere. Nu stiu daca ajung prea curand pe acasa, dar iti trimit prin posta sa ajunga mai repede :) Daca mai vrei ceva din Sephora sa-mi spui :) Sunt multe chestii frumoase reduse :)

      Ștergere
    2. Ma uit un pic la ei pe site sa vad, dar deocamdata atat. :) Mersi frumos! Uite aici un site unde sunt analizate toate ingredientele produselor cu protectie solara de pe piata: www.pasagera.ro

      Ștergere
    3. Imi dai te rog si mie linku de la sephora cu reducerile?... ca nu mai stiu cum am intrat pe situl lor de am descoperit reducerile..Acum nu mai reusesc

      Ștergere
  2. Nu am gasit nici eu, credeau ca au afisate, dar nu am gasit..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In iarna erau afisate :(
      Am fost la Sephora si nu aveau primer. Maine ma duc la celalalt Sephora, din Polus. Te anunt daca au si ti-l si trimit prin posta cat mai repede :*

      Ștergere
    2. Nu mai erau. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta :(

      Ștergere
    3. Nu-i nimic. Multumesc ca ai incercat. :)

      Ștergere