luni, 3 septembrie 2012

Suport bijuterii si organizator pensule machiaj


Salut fetelor.

De curand mi-am achizitionat un nou suport pentru cercei. Imi doream sa fie toti intr-un singur loc, nu in "zeci" de casete , manechine, papucei, etc. Am gasit acest suport foarte dragut, pe care pot pune 36 de perechi. Deocamdata imi este suficient, insa nu stiu cat timp. Sunt intr-o continua "vanatoare" de cercei.




Inelele le-am depozitat intr-un vas de ceramica ( inainte a fost inghetata in el :)) ). Am tendinta de a pastra lucurile de genul asta. Nu stiu niciodata la ce imi folosesc :)

My babies :) Suportul de creioane l-am luat din magazinul IPB ( din Polus Cluj) si mi se pare atat de dragut. 
La urmatoarea vizita in magazin, vreau sa mai achizitionez inca unul, pentru a putea separa pensulele de fata, de cele de ochi



Prin aceasta postare, am vrut sa va dau idei pentru a va organiza mai usor lucrurile. 
Eu ador genul asta de postari, deoarece tot timpul gasesc ceva util de invatat sau un nou sistem de organizare. Imi place sa le vad toate aranjate frumos, dar imi doresc in acelasi timp ca suporturile/ organizatoarele sa fie cochete, nu cumparate la intamplare .

Puteti vedea si alte idei de organizare aici sau vechiul meu sistem de aranjare a bijuteriilor. Colierele si parfumurile inca le tin asezate asa, chiar daca intre timp s-au mai "inmultit":)

Sper ca v-au fost de folos pozele.

kiss ya

6 comentarii: