sâmbătă, 26 mai 2012

Apivita 3 in 1 cleansing milk face & eye

Salut fetelor.

Luni am anuntat castigatorii concursului Apivita, iar pentru astazi m-am gandit sa va prezint premiile. Pe langa cele 4 produse demachiante care au fost puse in joc, sponsorul Apivita mi-a trimis si mie un lapte demachiant 3 in 1 cu miere si musetel, pentru a-l testa.
Eu am avut deja ocazia sa testez acest demachiant si voi face un mic review, pentru a stii la ce sa va asteptati atunci cand veti primi coletele (aici ma refer la castigatorii concursului) :)

(acestea sunt minunatiile care vor ajunge in curand la voi)

Apivita este o firma originara din Grecia, iar produsele lor contin peste 90% ingrediente naturale

Descrierea producatorului:

Lapte demachiant tonifiant 3 in 1 pentru fata si ochi cu musetel si miere
99% ingrediente naturale

Nu contine uleiuri minerale, silicon, propylene glycol. 
Apa a fost inlocuita cu infuzie organica de ceai verde. Uleiurile de migdale si masline inlatura usor impuritatiile si machiajul de pe fata si ochi. Musetelul este anti-iritant. Mierea hidrateaza. Propolisul actioneaza ca un antiseptic si antioxidant. Lavanda catifeleaza pielea.
Mod de utilizare: se aplica cu miscari usoare pe toata fata, pe gat si pe ochi si se indeparteaza cu o discheta demachianta. Clatirea nu este absolut necesara. Adecvat tuturor tipurilor de ten

Parerea mea:
+ curata in profunzime
+lasa pielea catifelata
+intradevar, nu necesita ineaparat clatire.Mi-am simtit fata foarte curata si bine hidratata
+ambalajul foarte igienic, dotat cu o pompita care dozeaza perfect produsul

+/- parfumul foarte puternic. Mie personal nu-mi plac produsele de fata cu parfum puternic. Le prefer pe cele fara parfum, sau in cel mai rau caz cu un parfum aproape insesizabil. Acesta nu este ineaparat un minus, este doar parerea mea personala. Insa, pentru persoanele cu tenul sensibil, poate fi o problema

- majoritatea ingredientelor sunt naturale, dar 3 dintre acestea mi-au atras atentia: primul este Linalool- parfum compus din extract de lavanda si coriandru, cunoscut pentru efectul iritant si potential alergen, iar celelalte doua ingrediente sunt Methylparaben si Propoyparaben. Din pacate acest produs contine 2 parabeni.

Personal, nu sunt chiar atat de obsedata de prezenta parabenilor in produse, dar totusi prefer ca pe lista ingredientelor sa se regaseasca maxim 2 parabeni. Cu cat mai putin, cu atat mai bine. Deci acest produs se afla chiar la limita alegerilor mele.

Imi place foarte mult acest produs, nu mi-a provocat nici o reactie adversa, nici o iritatie, in schimb mi-a lasat pielea catifelata si foarte hidratata. Pana acum nici un demachiant nu mi-a hidratat atat de bine pielea. nu am simtit nevoia de a aplica o crema (desi am facut-o, pentru ca asa-mi impune ritualul meu ;))

V-am prezentat produsul cu bune si cu rele, chiar daca mi-a fost trimis spre testare, parerea mea a fost una foarte obiectiva.

Mai am produse Apivita, pe care le-am cumparat inainte de a incepe colaborarea cu ei, produse de care ma declar foarte multumita, ceea ce ma face sa cred ca Apivita este un brand foarte bun, cu produse de calitate.

Voi ati incercat produsle  Apivita? Va tenteaza?

kiss ya


12 comentarii:

  1. Stefania Petcu26 mai 2012 la 11:16

    si eu il am:) si sunt incantata de el, imi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarte mult. As fi preferat sa fie fara parfum, dar in rest este un produs excelent :)

      Ștergere
  2. Imi place ce-am citit si abia astept sa-l primesc:d
    PS: Ai primit mail-ul cu datele mele? Pentru ca nu am primit nici un raspuns si ti-am lasat si pe fb un comentariu. Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit mailul tau si ti-am raspuns si pe facebook. te pup si eu

      Ștergere
  3. Nu am nici un produs de la Apivita....dar as fi tentata sa incerc!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat produsele Apivita prin niste mostre si pot spune ca sunt foarte bune...

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent! Abia astept sa-l primesc ca sa-l pot testa si eu. Multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  6. deja imi place , desi nu lam incercat niciodata astept cu nerabdare sa-l incerc asa ca abia astept sa ajunga si la mine .

    RăspundețiȘtergere
  7. si pe mine ma tenteaza produsele, dar unde se gasesc? pe internet sau au si magazine? eu am tenul gras, nu cred ca mi s-ar potrivi acest produs, dar as fi tentata de produse pt ten gras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Apivita se gasesc in farmaciile Sensiblu selectionate. Poti intra pe situl sensiblu sa vezi care este cea mai apropiata farmacie in care gasesti produsele Apivita

      Ștergere
    2. Cu multa placere. In sensiblu este si o promotie la produsele pentru corp Apivita. Cumperi 2 si primesti 3. promotia este valabila pana maine inclusiv

      Ștergere