vineri, 16 decembrie 2011

Bourjois- Healthy Mix Serum

De obicei nu prea folosesc fonduri de ten, deoarece tenul meu este normal, fara imperfectiuni. Dar iarna asta, din cauza frigului mi-au aparut mici pete rosii pe care am dorit sa le maschez cu un fond de ten. Am ales firma Bourjois fiindca mai incercasem cosmetice de la ei si mi-au placut mult.
In magazin, am fost sfatuita sa cumpar Healthy Mix Serum deoarece contine ingrediente care ajuta la vindecarea petelor, cosurilor si a altor probleme ale tenului. Sincer nu credeam ca acesta lucru va fii chiar asa evident ( nu credeam ca un produs cosmetic poate avea efect de vindecare), insa am ramas placut surprinsa de ce putea face fondul de ten Bourjois.

Ce spun ei:
Booster de stralucire 16H
Ten unifiat si revitalizat, senzatie de prospetime.
Acoperire lejera, finish semi-mat.
Dincolo de performantele cosmetice, Healthy Mix Serum reitereaza beneficiile fructelor regasite in mixul din compozitie: hipervitaminizare, efect anti-oboseala instant, stralucire sporita.

Ce spun eu:
Pro: - intradevar confera acel efect de luminozitate, de piele healthy
         - desi am fost sceptica la inceput m-a ajutat indradevar si mi-a vindecat micile pete cauzate de frig (concomitent cu fondul de ten foloseam si un gel demachiant bun si o crema foarte hidratanta, deci nu stiu cat la suta ii datorez fondului de ten)
         - are o textura de tip "gel" as putea spune, care se topeste in contact cu pielea, astfel incat se poate intinde uniform 
         - in zonele cu probleme se mai poate adauga un strat fara a se creea efectul inestetic de masca
         - o gama destul de larga de nuante, se poate gasi cu usurinta nuante potrivita pentru fiecare dintre noi
         - recipient cu pompita, ceea ce face dozarea produsului mult mai usoara

Contra: - se ia pe haine, telefon, etc
              - Efectul de luminozitate nu dureaza pana la 16h cum este specificat, ci doar 4 5 ore (eu nu l-am avut setat cu pudra, deoarece nu-mi place sa-mi incarc prea tare tenul. Probabil, cu ajutorul pudrei v-a rezista putin mai mult)
              - pretul putin cam mare : 68 lei

 Pentru tenul normal-mixt este indradevar foarte bun. Il recomand. Eu am nuanta 53, daca va intereseaza un swatch, let me know :)

Voi ce parere aveti? Ati incercat acest fond de ten?

kiss ya

6 comentarii:

  1. Am avut si eu o mostra, e un produs foarte fain. Chiar as vrea sa mi-l iau si eu.

    In legatura cu propunerea ta (link exchange), sunt de acord. Ti-am adaugat site-ul in blogroll :)

    RăspundețiȘtergere
  2. atatia bani nu as da pe el,as vrea sa-l testez din mostre,unde gasesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. monstre se gasesc in Douglas, Sephora sau poti intreba in magazine de genul Auchan, Carrefour (la standul cu cosmetice. Bourjois are stand propriu in marile magazine)

      Ștergere
  3. si eu l-am avut, si pe cel normal helthy mix si ser. E foarte bun atat timp cat ai tenul normal pentru ca sincer nu prea acopera... Nuanta 53 folosesc si eu... Mie imi placea ca nu imi incarca tenul si miroase demential! Acum folosesc Flower Perfection care iti face tenul ca de portelan. Si asta miroase dar parca nu fel de bine. Iar la pret mie mi se pare ok pentru ca ma tine cateva luni si de 3 ori pe an merita sa dau mai mult pe un fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc Flower Perfection acum. Mi l-a adus Mosu :)Intradevar eu am tenul normal, nu am mare lucru de acoperit, vreau mai mult sa obtin o uniformizare a culorii tenului :) Si mie imi place sa investesc intr-un fond de ten bun. Ma tine destul de mult si cred ca tenul meu merita sa am grija de el cat pot de bine :)

    RăspundețiȘtergere